Kaip pasigaminti paprastą troškintą jiló

Kaip padaryti paprastą troškintą Jiló

Jiló yra labai universali ir skani daržovė, kurią galima naudoti įvairiuose receptuose. Vienas iš paprasčiausių būdų, kaip jį paruošti, yra pakepintas, pabrėžiant jo skonį ir tekstūrą. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip paprasčiau ir greitai pasigaminti skaniai troškintą Jiló.

ingredientai:

  • 4 Middle Jilós
  • 1 Vidutinis svogūnas
  • 2 česnako skiltelės
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Sal pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Gerai nuplaukite jilós ir supjaustykite juos plonomis griežinėliais.
  2. Susmulkinkite svogūną ir česnaką mažais gabalėliais.
  3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ant vidutinės ugnies.
  4. Įpilkite pjaustyto svogūno ir česnako bei pakepinkite iki auksinės.
  5. Įpilkite „Jiló“ griežinėlius ir gerai išmaišykite.
  6. sezonas su druska pagal skonį.
  7. Uždenkite keptuvę ir virkite maždaug 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  8. Patikrinkite, ar jiló yra minkšta ir virta.
  9. Pašalinkite nuo ugnies ir patiekite karštą.
  10. Saugi „Jiló“ yra puikus įvairių patiekalų, tokių kaip mėsa, vištiena ar žuvis, akompanimento pasirinkimas. Jo šiek tiek kartaus skonio yra gerai su kitais ingredientais ir prieskoniais, suteikiant unikalią vakarienės patirtį.

    patarimas: Jei norite, galite pridėti kitų pasirinktų prieskonių, pavyzdžiui, juodųjų pipirų, kmynų ar žalių kvapų, kad suteiktumėte ypatingą prisilietimą prie troškinto Jiló.

    Dabar, kai išmokote pasidaryti paprastą troškintą „Jilo“, išbandykite šį receptą ir nustebinkite šios nepakankamai įvertintos daržovių skoniu. Geras apetitas!

Scroll to Top