Kaip pasigaminti steptą vištieną

Kaip pasigaminti troškintų vištienos kepenų

Vištienos kepenys yra skani ir maistinga galimybė įtraukti į savo racioną. Vištienos kepenyse yra ne tik baltymų šaltinis, bet ir vitaminų ir mineralų, būtinų tinkamam kūno veikimui. Šiame straipsnyje mes išmokysime paprasto ir skanaus pakepinto vištienos kepenų recepto.

ingredientai:

  • 500 g vištienos kepenų
  • 2 vidutiniai svogūnai
  • 3 česnako skiltelės
  • 2 šaukštai kokosų aliejaus
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • 1 šaukštas acto

paruošimo režimas:

  1. Vištienos kepenis supjaustykite mažais gabalėliais ir atidėkite.
  2. Svogūnus ir česnaką supjaustykite į mažus gabalus.
  3. Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų ant vidutinės ugnies.
  4. Įpilkite pjaustytų svogūnų ir česnako ir pakepinkite iki auksinės.
  5. Į keptuvę įpilkite vištienos kepenų ir pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir actu.
  6. Gerai išmaišykite ir virkite maždaug 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  7. Patikrinkite, ar kepenys virtos viduje. Jei reikia, virkite dar keletą minučių.
  8. Pašalinkite nuo ugnies ir patiekite karštą.
  9. Šios troškintos vištienos kepenys gali būti patiekiamos kaip ryžių, pupelių ir salotų akompanimentas. Tai greitas ir praktiškas sveiko ir skanaus patiekalo pasirinkimas.

    Mėgaukitės vištienos kepenų mitybos pranašumais ir išbandykite šį receptą namuose. Aš tikiu, kad jums tai patiks!

    geras apetitas!

Scroll to Top