Kaip pasigaminti sultingos mėsos „Airfryer“

Kaip gaminti sultingą mėsą „Airfryer“

Jei esate sultingos mėsos gerbėjas ir namuose turite „Airfryer“, esate tinkamoje vietoje! Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti skanią sultingą mėsą, naudojant šį praktinį ir universalų prietaisą.

ingredientai:

  • 500 g mėsos (tai gali būti filė mignonas, slobis, įgūdis, be kitų jūsų pasirinktų pjūvių)
  • Sal pagal skonį
  • Karalystės pipirai pagal skonį
  • Pasirenkami prieskoniai (česnakai, svogūnai, plonos žolelės ir kt.)

žingsnis po žingsnio:

1. Mėsos paruošimas:

Pagardinkite mėsą su druska, juodaisiais pipirais ir kitais pasirinktais prieskoniais. Leiskite jam keletą minučių pailsėti, kad sugertų skonius.

2. „Airfryer“ pašildymas:

Prijunkite „Airfryer“ ir įkaitinkite jį iki 200 ° C maždaug 5 minutes.

3. Mėsos įdėjimas į „Airfryer“:

Įdėkite mėsą į „Airfryer“ krepšį, įsitikinkite

4. Maisto gaminimo laikas:

Virimo laikas gali skirtis atsižvelgiant į mėsos tipą ir norimą tašką. Dėl sultingos mėsos iki taško rekomenduojama maždaug 10–15 minučių virimo. Jei norite geresnės praeities, palikite dar keletą minučių.

5. Mėsos pasukimas:

Po pusės virimo laiko pasukite mėsą taip, kad ji atneštų ją į abi puses.

6. Tikrinimas taškas:

Norėdami patikrinti mėsos tašką, galite naudoti kulinarinį termometrą arba padaryti nedidelį pjūvį, kad patikrintumėte vidinę spalvą. Atminkite, kad mėsa ir toliau gamins maistą šiek tiek po to, kai bus pašalinta iš „Airfryer“.

7. Likusi mėsa:

Pašalinus mėsą iš „Airfryer“, leiskite jai keletą minučių pailsėti, kol ją išleisite. Tai padės išlaikyti sultingumą.

Dabar, kai išmokote gaminti sultingą mėsą „Airfryer“, tiesiog patiekite mėgstamus garnyrus ir mėgaukitės šiuo malonumu! Geras apetitas!






<Žmonės taip pat klausia>

<Žinių skydelis>



Scroll to Top