Kaip pasigaminti sveiko tuno pat

Kaip pasigaminti sveiką tuną Pate

„Tuna Pate“ yra skanus ir universalus pasirinkimas greitai užkandžiams ir patiekalams. Tačiau daugelyje tradicinių receptų yra nesveikų ingredientų, tokių kaip majonezas ir grietinė. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus sveiko ir maistingo tuno patiekalo recepto, naudodami lengvesnius ir natūraliesnius ingredientus.

ingredientai:

  • 1 tuno skardinė vandenyje
  • 1 šaukštas natūralaus jogurto
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 malta česnako skiltelė
  • 1 šaukštas susmulkinto svogūno
  • Druska ir pipirai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Dubenyje supilkite tuną ir panaikinkite jį šakute.
  2. Įpilkite natūralaus jogurto, citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, pjaustyto česnako ir susmulkinto svogūno. Gerai sumaišykite.
  3. Pagarba su druska ir pipirais pagal skonį.
  4. Šaldykite mažiausiai 30 minučių prieš patiekdami.
  5. Šis sveikas tuno paštetas gali būti vartojamas įvairiais būdais. Galite perduoti jį ant viso skrebučio, naudoti kaip sumuštinio įdarą ar net kaip salotų padažą. Be to, kad yra maistingesnis pasirinkimas, jame taip pat gausu omega-3, baltymų ir vitaminų.

    Išbandykite šį receptą ir mėgaukitės skaniu ir sveiku tuno pat!





Scroll to Top