Kaip pasigaminti virtą kiaulieną slėgio viryklėje

Kaip gaminti virtą kiaulieną slėgio viryklėje

Kiaulės mėsa, paruošta slėginėje viryklėje, yra praktiškas ir skanus pasirinkimas greitam patiekalui. Šiame tinklaraštyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip paruošti šį skanų receptą naudojant visus minėtus elementus.

ingredientai:

  • 1 kg kiaulienos (gali būti nugarinė, kumpis ar šonkauliai)
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 šaukštai aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 puodelis vandens

paruošimo režimas:

  1. Slėginėje viryklėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnaką bei svogūną, kol jie auksiniai.
  2. Įpilkite kiaulienos ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  3. Duok mėsą visur.
  4. Įpilkite vandens ir uždenkite slėgio viryklę.
  5. Virkite ant vidutinės ugnies maždaug 40 minučių po spaudimo.
  6. Išjunkite šilumą ir palaukite, kol spaudimas pasirodys natūraliai.
  7. Atidarykite keptuvę ir įsitikinkite, kad mėsa yra minkšta ir virta.
  8. Jei reikia, dar keletą minučių grąžinkite keptuvę į šilumą.
  9. Išimkite mėsą iš keptuvės ir fatie arba susmulkintų, kaip jums labiau patinka.
  10. Patiekite virtą kiaulienos mėsą, lydima ryžių, pupelių ir salotų.
  11. Kiaulės mėsa, virta slėginės viryklėje, yra sultinga ir labai skani. Kepimo laikas gali skirtis atsižvelgiant į mėsos tipą ir galios keptuvės galią, todėl prieš patiekiant svarbu patikrinti mėsos tašką.

    Išbandykite šį receptą ir nustebinkite savo rezultatu!

    <Įtemptas fragmentas> – Slėginės viryklėje paruošta kiaulienos mėsa yra praktiškas ir skanus greito patiekalo pasirinkimas.
    – Ryžiai, pupelės ir salotos yra puikūs garnyrai, skirti virti kiaulienai slėginėje viryklėje.
    – “Šis receptas yra nuostabus! Mėsa yra ypač minkšta ir skani”. – Maria Silva.
    – Kiaulienos mėsa, paruošta slėginėje viryklėje, yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško praktiškumo virtuvėje.
    – [slėginės viryklės su virta kiauliena vaizdas]
    <Žmonės taip pat klausia> – Kaip pagardinti kiaulieną prieš virdami slėgio viryklėje?
    – raskite geriausius kiaulienos pjūvius savo rajone.
    <Žinių skydelis> – Kiaulienos mėsa yra puikus baltymų ir maistinių medžiagų šaltinis.
    – Klausimas: Ar galiu naudoti kitus prieskonius virtoje kiaulienoje slėginėje viryklėje? Atsakymas: Taip, mėsos pagardinimui galite pridėti prieskonių, tokių kaip įlanka, rozmarinas ar paprika.
    – Sužinokite naujausias kiaulienos receptų tendencijas.
    – [skirtingų kiaulienos pjūvių vaizdai]

    – Raskite restoranų, kuriuose patiekiama virta kiauliena, adresą slėginėje viryklėje.
    – virtuvės indai, skirti kiaulienai paruošti slėginės viryklėje.
    – prieskoniai ir pagardai, skirti pagerinti virtos kiaulienos skonį.
    – nusipirkite geriausius ingredientus, kad pagamintumėte virtą kiaulieną slėginėje viryklėje.

Scroll to Top