Kaip naudoti sausą chimichurri

Kaip naudoti sausą chimichurri

Sausas chimichurri yra prieskonių mišinys, plačiai naudojamas Argentinoje ir Urugvajaus virtuvėje. Jį sudaro žolelės, prieskoniai ir kiti ingredientai, kurie suteikia unikalų skonį patiekalams. Šiame tinklaraštyje mes jums parodysime keletą būdų, kaip naudoti sausą chimichurri ir kaip tai gali pabrėžti jūsų receptų skonį.

1. Mėsos prieskoniai

Sausas chimichurri yra puikus mėsos prieskonis, ypač kepsninėms. Prieš kepdami ar kepdami mėsą, iš abiejų pusių įtrinkite didelį kiekį sausų chimichurri. Leiskite mėsai keletą minučių pailsėti, kad sugertų skonius. Rezultatas bus sultinga ir kvapni mėsa.

2. Marinade for Chicken

Jei jums patinka marinuota vištiena, pabandykite į savo marinatą įtraukti sausą chimichurri. Sumaišykite sausą chimichurri su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir maltu česnaku. Įdėkite vištieną į marinatą ir leiskite keletą valandų atsistoti į šaldytuvą. Tada tiesiog kepkite arba kepkite vištieną kaip įprasta. „Chimichurri Dry“ pridės ypatingą prisilietimą prie jūsų plokštelės.

3. Salotų padažas

Kitas būdas naudoti sausą chimichurri yra salotų padažo pagrindas. Sumaišykite sausą chimichurri su alyvuogių aliejumi, actu ir šiek tiek citrinų sulčių. Pagardinkite salotas su šiuo padažu ir mėgaukitės skanių skonių deriniu.

4. Keptų daržovių prieskoniai

Jei ieškote būdo, kaip pagardyti savo keptas daržoves, prieš paimdami į orkaitę, pabandykite pabarstyti chimichurri ant jų. Sausos chimichurri prieskoniai išryškins daržovių skonį ir padarys juos dar skanesnius.

5. Įdaras duonos ir pyragams

Sausas chimichurri taip pat gali būti naudojamas kaip duonos ir pyragų įdaras. Sumaišykite sausą chimichurri su tarkuotu sūriu ir kitais jūsų pasirinktais ingredientais. Naudokite šį mišinį kaip įdarą naminėms duonoms ar sūdytiems pyragams. Rezultatas bus plokštelė, pilna nenugalimo skonio ir aromatų.

Išvada

Sausas chimichurri yra universalus ir skanus prieskonis, kurį įvairiais būdais galima naudoti gaminant maistą. Išbandykite šiuos pasiūlymus ir atraskite naujų būdų, kaip naudoti sausą chimichurri savo receptuose. Be abejo, jus nustebins rezultatas.

Tikimės, kad jums patiko patarimai! Dalykitės šiuo tinklaraščiu su savo draugais ir šeima ir padėkite jiems atrasti sausų chimichurri pranašumus virtuvėje.

Scroll to Top