Kaip pasigaminti keptos žuvies filė

Kaip pasigaminti keptos žuvies filė

Jei ieškote sveiko ir skanaus savo priešpiečių ar vakarienės varianto, ant grotelių keptos žuvies filė yra puikus pasirinkimas. Tai ne tik lengvai paruoštas, bet ir lengvas ir maistingas pasirinkimas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume tobulą ant grotelių keptą žuvies filė.

ingredientai:

  • 4 žuvų filė (gali būti tilapija, lašiša, padas ir kt.)
  • Sal pagal skonį
  • Karalystės pipirai pagal skonį
  • citrina
  • alyvuogių aliejus
  • Pasirenkami prieskoniai (plonos žolelės, česnakai, svogūnai ir kt.)

žingsnis po žingsnio:

1. Pagardinkite žuvies filė:

Pagardinkite žuvies filė su druska, juodaisiais pipirais ir citrinos sultimis. Jei norite, įpilkite kitų pasirinktų prieskonių, tokių kaip plonos žolelės, česnakai ar svogūnai. Leiskite jūrų pėstininkams maždaug 15 minučių, kad skoniai būtų įtraukti į žuvis.

2. Įkaitinkite groteles:

Nors filė marinuoja, įkaitinkite grotelių ant vidutinės-stiprios ugnies. Įsitikinkite, kad grotelės yra švarios ir suteptos šiek tiek alyvuogių aliejaus, kad žuvys nesikištų.

3. Kepkite filė:

Uždėkite žuvies filė ant įkaitintų grotelių ir ant grotelių maždaug 3–4 minutes iš kiekvienos pusės arba iki auksinės spalvos ir visiškai iškeps. Kepimo laikas gali skirtis atsižvelgiant į filė storį ir naudojamų žuvų tipą.

4. Tarnaukite:

Pašalinkite žuvies filė iš grotelių ir nedelsdami patiekite. Galite juos lydėti šviežiomis salotomis, ant grotelių keptomis daržovėmis ar rudaisiais ryžiais. Dresšinkite su lašeliu alyvuogių aliejaus ir, jei norite, papuoškite citrinų griežinėliais.

Dabar, kai žinote, kaip gaminti ant grotelių keptos žuvies filė, išbandykite šį receptą namuose ir mėgaukitės sveiku ir skaniu maistu. Bon appétit!






<Žmonės taip pat klausia>

<Žinių skydelis>



Scroll to Top