Kaip pasigaminti amatininkų dešrą

Kaip pasigaminti amatininkų dešros

Jei esate dešros gerbėjas ir mėgstate išbandyti įvairius skonius, kaip būtų išmokti pasigaminti savo amatininkų dešrą? Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio gaminti skanią naminę dešrą, naudodami šviežius ir kokybiškus ingredientus. Nagi!

būtini ingredientai:

  • Žemė kiauliena
  • kiaulienos riebalai
  • Prieskoniai pagal skonį (česnakai, druska, pipirai, žolelės ir kt.)
  • Natūralios žarnos

žingsnis po žingsnio:

  1. Paruoškite maltą kiaulieną ir kiaulių riebalus, įsitikinkite, kad jie yra labai švarūs ir be nervų.
  2. Pagardinkite mėsą ir riebalus su jūsų pasirinktais prieskoniais. Norėdami užtikrinti skanų skonį, naudokite tinkamą kiekį.
  3. Kelias valandas palikite mėsą ir riebalų marinavimą šaldytuve, kad skoniai susimaišytų ir sustiprintų.
  4. Kol mėsa marinuoja, paruoškite natūralias žarnas. Gerai nuplaukite ir pamirkykite šaltame vandenyje maždaug 30 minučių.
  5. Po marinato laiko iš šaldytuvo išimkite mėsą ir riebalus ir pradėkite surinkti dešrą.
  6. Įdėkite mėsą ir riebalus į mėsos šlifavimo mašiną arba naudokite rankinį malūnėlį. Pereikite mišinį per mašiną, naudodami tinkamą peiliuką mėsai šlifuoti.
  7. Su malta jautiena užpildykite natūralias žarnas naudodami piltuvą ar dešrų gamintoją.
  8. Užpildęs žarnas, suriškite galus kulinarine styga, sudarydami atskiras dešreles.
  9. Leiskite dešroms kelias valandas ilsėtis šaldytuve, kad jos būtų tvirtos, o skoniai vystosi dar labiau.
  10. Po poilsio dešros yra paruoštos virti, kepti ant grotelių ar kepti pagal jūsų pasirinkimą.
  11. Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti amatininkų dešrą, atlaisvinti savo kūrybiškumą ir išbandyti įvairius prieskonių ir ingredientų derinius. Nustebink savo draugus ir šeimos narius skaniais naminėmis dešrelėmis ir pagamintais iš visų meilės. Geras apetitas!

    Nuorodos:

    1. sabores.com