Kaip pasigaminti 500 ml kavos

Kaip pasigaminti 500 ml kavos

Jei esate kavos mėgėjas ir ieškote būdo, kaip pasigaminti tam tikrą kavos kiekį, pavyzdžiui, 500 ml, atėjote į reikiamą vietą. Šiame straipsnyje mes pasidalinsime su jumis paprastu ir paprastu receptu, kad pagamintume 500 ml skanios kavos. Nagi!

ingredientai:

  • 25 g maltos kavos
  • 500 ml vandens

žingsnis po žingsnio:

1. Paruoškite maltą kavą

Pradėkite nuo 25 g maltos kavos. Norėdami gauti geriausią skonį, būtinai naudokite vidutinį šlifavimą. Jei norite stipresnės kavos, ji gali padidinti maltos kavos kiekį.

2. Virkite vandenį

Rengdami maltą kavą, įdėkite 500 ml vandens į virdulį ir atneškite didelę šilumą. Tegul vanduo visiškai užvirs.

3. Paruoškite filtrą

Kol vanduo verda, paruoškite kavos filtrą. Priklausomai nuo jūsų pasirinkimo, galite naudoti popieriaus filtrą arba daugkartinio naudojimo filtrą. Būtinai tinkamai pritaikykite filtrą prie palaikymo.

4. Supilkite karštą vandenį

Kai vanduo verda, lėtai supilkite jį ant maltos kavos į filtrą. Būtinai tolygiai uždenkite visą kavą. Karštas vanduo ištrauks kavos skonius.

5. Leiskite kavai ilsėtis

Išpylę vandenį, leiskite kavai pailsėti maždaug 4–5 minutes. Per tą laiką skoniai bus išleisti, o kava bus skanesnė.

6. Patiekite ir mėgaukitės

Po poilsio laiko atsargiai išimkite filtrą ir paruoštą kavą supilkite į stiklainį ar puodelį. Dabar galite paragauti šviežios ir skanios 500 ml kavos.

Tikimės, kad šis paprastas receptas buvo naudingas jums išgerti 500 ml kavos. Nepamirškite pakoreguoti kavos ir vandens kiekių pagal jūsų asmenines nuostatas. Mėgaukitės savo kava ir puikios dienos!

Scroll to Top