Kaip išlaikyti okra

Kaip padaryti okra konservus

konservai yra puikus būdas išsaugoti maistą ilgiau ir yra skanūs bei universalūs. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip išlaikyti „Okra“, sveiką ir skanų pasirinkimą mėgautis šia daržove visus metus.

būtini ingredientai:

  • Švieži okra
  • Apple actgar
  • Vanduo
  • cukrus
  • Sal
  • grūdų pipirai
  • Česnakai
  • Bay Lapai

žingsnis po žingsnio:

1. Okra paruošimas:

Gerai nuplaukite okra ir visiškai juos nusausinkite. Iškirpkite galus ir atidėkite.

2. Marinade paruošimas:

Keptuvėje sumaišykite obuolių sidro actą, vandenį, cukrų, druską, grūdų pipirus, susmulkintus česnakus ir lauro lapus. Atneškite į vidutinę ugnį ir virkite maždaug 5 minutes.

3. Puodų sterilizavimas:

Kol marinatas verda, sterilizuokite stiklinius stiklainius ir jų dangčius. Galite tai atlikti viridami vandenyje kelias minutes arba naudodami indaplovių sterilizacijos ciklą.

4. Burų montavimas:

Įdėkite okra į sterilius puodus, užpildydami juos į pusę. Tada supilkite karštą marinatą ant okra, palikdami maždaug 1 cm plotą prie puodo krašto. Įsitikinkite, kad okra yra visiškai uždengta marinatu.

5. Puodų uždarymas:

gerai išvalykite puodų kraštus ir uždarykite juos steriliais dangčiais. Įsitikinkite, kad jie yra gerai draudžiami.

6. Apsaugos procesas:

Palikite konservuotus vazonus kambario temperatūroje maždaug 24 valandas. Po šio laikotarpio galite juos laikyti šaldytuve iki 3 mėnesių.

papildomi patarimai:

-Jūs galite pridėti kitų jūsų pasirinktų prieskonių, tokių kaip pirštų pipirai ar aromatinės žolelės.

– „Kerves of Okra“ yra puiku lydėti patiekalus, tokius kaip salotos, sumuštiniai ir užkandžiai.

– būtinai naudokite šviežią ir geros kokybės okra, kad gautumėte patenkinamą galutinį rezultatą.

Dabar, kai išmokote gaminti „Okra“ konservus, mėgaukitės šiuo receptu ir mėgaukitės šios daržovių skoniu ir pranašumais visus metus. Išbandykite ir pasidalykite šiuo malonumu su draugais ir šeima!

Scroll to Top