Kaip pasigaminti vynuogių chimiją

Kaip pasigaminti vynuogių chimiją

Vynuogių chimija yra skani uogienė, pagaminta iš vynuogių, kurią galima naudoti kaip duonos, skrebučio, sūrio ir net kaip įvairių receptų ingredientą. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip tai padaryti namuose. Nagi!

ingredientai:

  • 1 kg subrendusių vynuogių
  • 500 g cukraus
  • 1 šaukštas citrinos sulčių

paruošimo režimas:

  1. Gerai nuplaukite vynuoges ir nuimkite stiebus.
  2. Įdėkite vynuoges į didelę keptuvę ir šiek tiek sutrinkite šakute ar minkštimu.
  3. Į supjaustytas vynuoges įpilkite cukraus ir citrinos sulčių.
  4. Keptuvę atneškite prie vidutinės ugnies ir nuolat maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.
  5. Ištirpę cukrų, sumažinkite ugnį ir leiskite mišiniui virti maždaug 1 valandą, retkarčiais maišydami.
  6. Kai chimija turi storesnę ir ryškesnę konsistenciją, išjunkite šilumą.
  7. Leisk chimijai visiškai atvėsti prieš perkeldama į sterilius stiklinius stiklainius.
  8. Vynuogių chimiją laikykite šaldytuve ir suvartokite per 2 savaites.
  9. Dabar, kai išmokote gaminti vynuogių chimiją, mėgautis išbandyti šį naminį malonumą ir nustebinti savo šeimą ir draugus. Ši uogienė puikiai tinka specialiems pusryčiams arba suteikti kam nors brangų. Geras apetitas!


    Puikios vynuogių chimijos paslaptis yra subrendusių ir sultingų vynuogių pasirinkimas. Pirmenybę teikite kokybiškoms vynuogėms, be traumų ar dėmių.

    Peržiūrėkite kitus naminių uogienių receptus:

    Pažiūrėkite, ką kai kurie žmonės, kurie jau padarė vynuogių chimiją namuose, turi pasakyti:

    • “Šis receptas yra nuostabus! Lengva padaryti, o rezultatas yra nuostabus!” – Maria
    • “Mano šeima mylėjo vynuogių chimiją! Aš tai tikrai padarysiu dar kartą!” – João
    • “Aš niekada neįsivaizdavau, kad vynuogių chimijos gaminimas yra toks paprastas. Aš rekomenduoju!” – Ana

    Peržiūrėkite keletą patarimų, kaip padaryti jūsų vynuogių chimiją dar skanesnę:

    • Pabandykite pridėti prieskonių, tokių kaip cinamonas lazdelėje ar gvazdikims, virimo metu.
    • Jei jums labiau patinka sklandesnė chimija, be vynuogių gabalų, prieš iškeldami į ugnį, sumuškite mišinį maišytuve.
    • Kepkite vynuogių tipą, naudojamą skirtingams chimijos skoniams.

    Čia yra įkvepiantis naminės vynuogių chimijos vaizdas:

    naminė vynuogių chimija

    <Žmonės taip pat klausia>

    Dažnai užduodami vynuogių chimijos klausimai:

    1. Ar galiu naudoti žalias vynuoges, kad padaryčiau chimiją? Taip, galite naudoti žalias vynuoges, kad gamintumėte vynuogių chimiją. Skonis bus šiek tiek kitoks, bet ne mažiau skanus.
    2. Koks yra namų vynuogių chimijos pagrįstumas? naminė vynuogių chimija gali būti laikoma šaldytuve iki 2 savaičių.
    3. Ar galiu naudoti rudąjį cukrų, o ne rafinuotą cukrų? Taip, jei norite, galite pakeisti rafinuotą cukrų ruduoju cukrumi. Tai suteiks jums labiau karamelizuotą skonį chimijai.
    4. Raskite geriausias vietas, kur pirkti šviežias vynuoges jūsų chimijai:

      <Žinių skydelis>

      Sužinokite daugiau apie vynuogių chimijos istoriją:

      vynuogių chimija yra tradicinis vynuogių konservavimo receptas, labai populiarus įvairiuose Brazilijos regionuose. Tai atsirado kaip būdas mėgautis subrendusiomis vynuogėmis, kurios nebus sunaudotos šviežios. Chimija yra žinoma dėl savo saldaus skonio ir želatinos tekstūros, yra puikus duonos ir sūrio akompanimentas.

      Dažnai prašoma vynuogių chimijos:

      1. Ar galiu naudoti sėklų vynuoges? Taip, galite naudoti sėklų vynuoges vynuogių chimijai gaminti. Sėklos padeda suteikti skonį ir tekstūrą uogienei.
      2. Ar galiu užšaldyti vynuogių chimiją? Taigi, jūs galite mėgautis šiuo malonumu ilgiau.
      3. Ar galiu naudoti organines vynuoges? Taip, jūs galite naudoti ekologiškas vynuoges vynuogių chimijai gaminti. Jie yra sveikesni ir labiau pesticidų pasirinkimas.
      4. Peržiūrėkite naujausias naujienas apie vynuogių chimiją:

        Žr. Daugiau įkvepiančių vynuogių chimijos vaizdų:

        Tu
        naminė vynuogių chimija

        Sužinokite, kaip pasigaminti vynuogių chimiją, žiūrintį šį vaizdo įrašą: